Over slaapexpert Annelies Smolders

Boek Start To Sleep

Annelies Smolders

Slaapexpert - Psychotherapeut - Klinisch psycholoog
Psychodiagnosticus - Neuropsycholoog - Spreker

Erkend door psychologencommissie: 732109633

Van basisopleiding ben ik klinisch psychologe (1996, KUL).
Daarna heb ik nog extra masters neuropsychologie, psychotherapie en diagnostiek gestudeerd.
Voor mijn studie slaapexpertise ben ik vooral opgeleid door Morin (Canada) en Espie (Schotland).
In 1997 startte ik mijn praktijk 'Huis Midori' te Hasselt. We zijn ondertussen een groepspraktijk met meer dan 12 psychologen - therapeuten en bieden therapie, diagnostiek, coaching, trainingen en workshops. 

Ik weet uit eerste hand wat slecht slapen met je doet! Ikzelf was van kinds af aan een slechte slaper. Het zijn de worstelingen met mijn eigen slaappatroon in het verleden die me ertoe hebben aangezet om me te specialiseren in 'slaap'!

Ondertussen heb ik sinds 1997 duizenden slechte slapers ontmoet tijdens lezingen én in mijn praktijk (waarvoor ze soms flink wat kilometers verplaatsing aflegden). Zo ontstond het idee om ook online slaaptherapie aan te bieden. Ik kan nu vanop afstand online slaaptherapie geven of in bedrijven grote groepen slaaptrainingen bieden via workshops en/of online begeleiding van elke werknemer individueel. De online slaaptherapie op deze website biedt veel mogelijkheden. Je kan zelf aan de slag met je slaapklacht, eventueel aangevuld met het boek Start To Sleep. Via mail en telefonische contact kan je tijdens je online slaaptraining extra vragen stellen of een duwtje in de rug ontvangen.   

Slaapwel,
Annelies

Bestel het boek Hoe werkt de online slaaptraining?

Annelies als spreker voor jouw bedrijf of evenement?

Annelies is een professionele, ervaren en deskundige spreker, de lezingen, workshop en trainingen die zij geeft laten vaak een diepe indruk na, zelfs bij goede slapers.

Vraag je offerte aan bekijk het volledige aanbod voor bedrijven