Het boek van Start To Sleep

Boek Start To Sleep

Bestel het Boek

Het Boek - €22,95

Een goede nachtrust is essentieel! Desondanks voelen veel mensen zich moe en vermoeid. Goed slapen helpt ons terug te recupereren en de kennis uit dit boek kan velen onder jullie weer beter leren slapen.

Een goed leven bestaat uit 3 elementen:
Goede voeding, een goede conditie en goed slapen!
Over voeding en conditie kan je talrijke boeken terugvinden terwijl aan 'goed' slapen erg weinig aandacht geschonken wordt.

Mijn boek 'Start To Sleep' is een lightversie van de online slaaptraining maar omvat talrijke slaap tips en technieken van de slaaptherapie. Je kan met het boek zelf aan de slag met het zes weken programma en jezelf zo weer beter leren slapen!
Wil jij liever een persoonlijke begeleiding en berekening van je wekelijkse nieuwe slaapschema? Kies dan voor de online slaaptherapie.

Slapeloosheid is één van de meest voorkomende slaapproblemen en de kans is groot dat je er zelf voor een groot deel tussen zit!

Succes,
Annelies

Bestel het Boek Download het slaapdagboek Mindfulness luisteroefeningen

  • Tekst - Auteur: Annelies Smolders
  • Publicatie: 10/03/2017
  • Pagina's: 208
  • ISBN: 9789089317087

 

Afhalen in de praktijk: €22,95
Verzenden: € 22,95 + verzendkosten: €5,00

Afhalen na afspraak: Huis Midori in Hasselt, Weggevoerdenstraat 40, 3500 Hasselt.

 

Boek Start To Sleep

Het boek als (relatie)geschenk

Wil je het boek kado geven? Het is mogelijk het boek te laten signeren met een persoonlijke boodschap van slaapexpert Annelies Smolders door dit te melden bij je bestelling.

Het boek als kado aan uw klantenrelaties of medewerkers?
Stuur ons een mailtje voor een persoonlijk voorstel op maat.
 

Gift voucher

Heb jij al eens iemand slaap kado gedaan? Je kan een Gift Voucher van Start To Sleep bestellen door een mailtje te sturen naar info@starttosleep.be, het bedrag kan je vrij kiezen!
De gift voucher is in te zetten bij de aankoop van het boek, lichtbrillen of bij het deelnemen aan de online slaapcoaching.